"Jag är vacker"

Idag stod jag framför speglen och återigen så allt jag kan tänka på är hur stora mina lår är, hur stor min mage är och hur ful mitt ansikte ser ut. Jag är trött på att tänka så här varje gång jag ser min spegelbild men det är sanningen, detta är allt jag kan tänka på. Sen så undrade jag till mig själv vad är det jag gillar med mig själv. Vad kom jag på...jo inget.
Jag vill bara vara stolt över min kropp och mitt ansikte och slippa skämmas över hur jag ser ut. Men under nästan hela mitt liv har jag blivit kallad ful och tjock och alla andra ord som sänkt mitt självförtroende. Så egentligen är det inte konstigt att jag ser mig själv som jag inte är. Jag vet vad jag kan göra med min kropp och det är att träna och äta nyttigt men är det nödvändigt för vissa. Det man egentligen borde göra är att börja älskar sig som man är. Acceptera att detta är jag och jag är vacker.
Jag jämför mig med alla i min omgivning men det ska man ju inte göra ju utan man ska titta sig i speglen och säga : Jag är vacker!
Jag ska börja med det för jag vill börja älska mig själv och ha detta självförtroendet som alla andra har som är stolta över hur de ser ut.
Om ni känner likadant som jag kan vi ju hjälpa varandra.

Kram
Rebecca

Kommentarer
Postat av: Anonym

allt bra med dig idag? :)

2010-02-12 @ 17:19:16
URL: http://erikssonsliv.blogg.se/
Postat av: Nathalie ♥

Hejhej , Fin blogg.

Allt bra ?

Kram

2010-02-13 @ 14:19:31
URL: http://nathaliezz.blogg.se/
Postat av: michelle

Vet du vad Rebecca? Du har all rätt i det du gör! För jag tycker också att du är vacker, fin, söt, och allt det där!

För ALLA är det, på sitt sätt :)

Jag har också dåligt självförtroende, men innan du lägger dig, skriv ner en bra & positiv sak om dig själv eller något du gjort bra under dagen, i ett anteckningsblock. Kolla sedan till baka på allting efter några månader! En riktigt härlig kick :)

Kram!!

2010-02-14 @ 13:07:27
URL: http://michellepettersson.blogg.se/
Postat av: Linn

frågestund på bloggen, fråga något? :D

2010-02-14 @ 16:54:49
URL: http://alreadythere.blogg.se/
Postat av: Anonym

hemskt att läsa , me starkt av det att berätta !!!

2010-02-22 @ 09:39:50
URL: http://s

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0