Hoppet är det sista som dör ut!

Jag bestämde mig igår att jag verkligen ska försöka leva ett nyttigare och bättre liv. För på sista tiden har jag mått riktigt dåligt både psykiskt och fysiskt. Jag tror verkligen detta beror på att jag äter dåligt och motionerar dåligt och jag känner mig alltid stressad. Så jag hoppas verkligen att genom ändra mina ätvanor så ska detta lösa sig lite. För denna helgen har varit den värsta på länge, jag har varit helt rastlös och har bara varit deprimerad.
Det jag också ska försöka göra är att gå på fler promenader för det är så skönt att bara gå ut och gå. Man kommer ut och får frisk luft och man känner sig mycket bättre. Som en bonus så får man motion på samma gång. Jag rekommenderar starkt att om ni mår dåligt så ta en promenad. Antingen själva eller med en vän/husdjur.

Jag hoppas detta verkligen funkar, det är ju som man säger "hoppet är det sista som dör ut".

/Rebecca



Välkomna till vår nya blogg!



Rebecca:
Jag heter Rebecca och bor i Skåne med min familj och min älskade vovve Gizzie. Jag är en galen & rolig tjej som älskar att ha kul och att umgås med mina kompisar. Jag älskar också mode och att shoppa och är helt galen i CHAILATTE!!! Jag hatar orättvisor och falska vänner, för det har jag gått igenom när vänner som svikit en och det har gjort att jag har svårt att lita på människor. I augusti förra året började jag på gymnasiet och där mötte jag nya underbara människor som verkligen förändrat min syn på livet. De har verkligen gett mig mer självförtroende i mig själv och de är de mest fantastiska människor jag någonsin mött. Mitt motto i livet är bara att "leva livet och att inte ångra någonting. Tänk inte på det du gjort utan tänk på det du kan göra", brukar jag säga till mig själv. Detta var lite om mig men mer kommer ni få veta om ni fortsätter läsa vår blogg.

Patricia: Mitt namn vet ni redan, bor i mellersta Skåne i en tråkig håla. Går i samma klass som Rebecca, första året på Samhällsprogrammet kan jag väl dessutom tillägga. Det jag älskar mest i världen är svårt att säga, det finns mycket jag tycker väldigt mycket om, men jag älskar min pojkvän, mina underbara vänner, min familj och sen älskar jag att sola & bada, äta gott och skratta. Är tillsammans med min pojkvän Jim sedan snart ett år tillbaka. Fritiden spenderas med plugg, pojkvännen och ibland en bra bok eller en film. Jag tar en dag i taget, och försöker njuta av livet trots att det är svårt. Mer får ni veta efter hand. PS. Ni kan kalla mig Patsy! DS.

Bloggen: Den kommer handla om vår vardag men även rätt mycket om stresshantering, självförtroende & självkänsla och träning & hälsa. Vi hoppas att vi kommer kunna lära er saker och att ni kan lära oss något. Och vi hoppas att alla kan acceptera varandra för vem man är, så vi kommer inte tollerera någon form av nätmobbing etc. Har ni synpunkter på vår blogg så kan ni berätta dessa i kommentarsfältet eller skicka över ett mejl till [email protected]. Välkomna åter!

RSS 2.0